Üdvözöljük az Egészséges Magyarországért Központ oldalain!

Üdvözöljük az Egészséges Magyarországért Központ oldalain!

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat, ahol lehetősége nyílik arra, hogy többet is megtudjon az Egészséges Magyarországért Közhasznú Nonprofit Kft. tevékenységéről.

Az Egészséges Magyarországért Központ abból a célból jött létre, hogy aktív, gyakorlati segítséget nyújtson a betegségmegelőzés és az egészségmegőrzés  területén.

Missziónkban azt fogalmaztuk meg, hogy tevékenységünket úgy végezzük, szolgáltatásainkat úgy nyújtjuk, hogy az az érintettek, kedvezményezettek számára térítésmentesen legyen igénybevehető.

Közhasznú nonprofit társaságként megalakulásunk óta működtetjük a Dohányzásról Leszokást Támogató Központot,  2012-től a központ fenntartójaként működünk tovább. Központunk szakmai, kutatási és módszertani tudományos műhelyként is tevékenykedik. Cégünk fennállása óta dohányzásról leszokást támogató és testsúlycsökkentő programokat,  képzéseket tart az ország számos településén. Alapítóink, orvos, pszichológus, jogász, közgazdász  munkatársaink az uniós csatlakozás óta regisztrált szakértőkként vesznek részt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázataiban és kiemelt projektjeiben.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

A  tapasztalat  az,  hogy  az  életmódváltásra  szoruló  emberek  jelentős  része  azért  nem  kezd  változtatni  szokásain,  nem  szakít függőségével, mert  nem tudja, hogy  hogyan vágjon bele egy ilyen programba, nem ismert előtte, hogy van  megoldás. Komplex programot kínálunk, amelyben egymást kiegészítő  tevékenységek segíti a résztvevőket az életmódváltás lépéseiben.